VBox7 logo

Група "Gang" забива на мото среща край Бургас - 14 септ. 2019. Парче на Metallica

108 16.09.2019 Инфо

"Мощни мотори и як рок превземат парк „Росенец”: Мотористи от цялата страна се събраха в парк „Росенец”, за да почетат паметта на загиналите си братя и сестри по пътищата, и да си пожелаят да няма повече инциденти и жертви. По този повод беше отлсужена заупокойна молитва и осветен курбан за здраве. Сред гостите на мотористите беше и кметът на Бургас Димитър Николов. Той дойде с малкия си син Захари, който искрено се радваше на мощните мотори, паркирани в района.
„Правим курбан, защото още на втората година от нашето същестуване, загубихме двама от членовете си, а бяхме твърде малко – 7 човека. Това беше голяма трагедия за нас, макар и тази загуба да не беше резултат от инциденти. Миналата година за първи път направихме мото среща с водосвет. Дойдоха много хора и стана добре. Тази година решихме да добавим още нещо, да поканим рок групи и да останем до по-късно. Тепърва пристигат все повече и повече хора. Те са предимно от Бургас, но има и представители на мотоклубове от цялата страна”, заяви създателят на клуба организатор MCC Sea Horse Bulgaria - Стефан Колев. /burgasinfo.com/
Батерията на минито се изтощи и трябваше да взема един стар Optimus G от приятел, за да заснема последните парчета на Gang: ''Enter Sandman'' на Metallica. Снима по-добре, но после се оказа, че звукът е ужасно премодулиран. Явно няма лимитер. Заснех цялата песен, но каква полза. Все пак измислих нещо. ;) На 00:49 картината се размърда. Кой ме бутна ще разберете от коментара.