Hell's Kitchen (25.02.2020) - част 4

Hell’s Kitchen България - най-известното кулинарно състезание за професионални готвачи в българския ефир. Ще видим амбициозни готвачи със завиден професионален опит и с успешна кариера у нас и в чужбина, както и индивидуалисти, чиито житейски съдби са ги превърнали в истински бойни машини в кухнята. Всички те са силно мотивирани за победа и готови да покажат истински сблъсък на техники и умения, а битката ще започне още с прекрачването на ресторанта.

Ще успеят ли 18-те готвачи да нахранят гостите на вечерната резервация в Hell’s Kitchen България или това ще бъде първият провал в кухнята и наистина ще разберат, че се намират в ада?

Хелс Кичън, Хел Кичън, Hells Kitchen, Hell’s Kitchen, show, reality, cooking, шоу, готварско, риалити, реалити, шеф, Виктор Ангелов, Манчев, chef, Viktor Angelov, Manchev, Кухнята на ада, гости, ястия, nova, нова, тв, телевизионно, предаване, tv, television, new, 2020, ново, нов, сезон, готвачи, черешката на тортата, кулинарен, кулинарни, culinary, hrana, храна, жури, битка

Hell s Kitchen