VBox7 logo

Бивше гадже на Чарли Шийн със скандални разкрития

7 161 28.05.2019 Инфо

Създателите на британското риалити шоу "Ex on the Beach" претърпяха сериозно обвинение от риалити звездата и модел Джес Импиаци.

В интервю за BBC Джес сподели, че когато е участвала в риалити предаването, е умолявала продуцентите да не излъчват кадри от нощта, когато се е напила и правила секс с един от участниците.

„Почувствах се като в публичен дом, започнах да се обезценявам...това бяха просто случайни момчета...Знаех какъв е замисъла на предаването, но това не означаваше, че ще го направя...Един от продуцентите дойде и ни каза, че тази вечер трябва да има много секс. Точно тогава си помислих, че трябва веднага да си тръгна“.

Импиази не е първата участничка в риалити формат на MTV, която отправя такива обвинения. Поради тази причина от телевизията съобщиха, че всеки един участник е осведомен за структурата на форматите, в които участват и са запознати с протокола, който е стриктен и съобразен както със защитата на аудиторията от нецензурирани кадри, така и с правата на участниците.

Въпреки негативното отношение, което тя е усетила, след този формат Джес бе поканена в британския звезден формат „Биг Брадър“. След това името й бе спрягано до това на Чарли Шийн. Тя не опроверга слуховете, а сподели, че отношенията им не са се задълбочили. Двамата са ходили по екскурзии, той й купувал скъпи подаръци или й плащал козметичните процедури.