The Mortal Instruments City of Bones / Реликвите на смъртните Град от кости (2013) Бг Аудио

За още Цели Филми заповядайте в Групата ни : http://vbox7.com/groups/byramzi93anddanito19955/

Гласувайте за видеото така ми помагате ! :) }След като става свидетелка на предумишлено убийство в клуб тийнейджърката Клери Фрей с ужас открива, че майка й Джоселин е била нападната в нюйоркския си апартамент и отвлечена от мистериозен мъж на име Валънтайн. След като става ясно, че нападателя е издирвал митичната Чаша на смъртта Клери се свързва с преследвача на сенки Джейс и неговите партньори Алек и Изабел с чиято помощ тя се надява да открие майка си преди да е станало твърде късно.
Докато се опитва да открие местонахождението на Валънтайн Клери попада на изненадваща информация за своето минало и постепенно се превръща в това от което нейната майка най-много се е страхувала.
Скоро става ясно, че семейството на младото момиче е съставено от преследвачи на сенки (полу-ангели, полу-човеци) и тя също е наследила техните сили. Използвайки новооткритата си дарба Клери се впуска в бурно пътешествие, чиято цел е да бъде открита не само отвлечената Джоселин, но и Чашата на смъртта.

В ролите : Лили Колинс, Джейми Кембъл Боуър, Кевин Зегерс, Джемима Уест, Робърт Шийхан, Робърт Майлет, Кевин Дюран, Годфри Гао, Лена Хеди

Режисьор : Харълд Цварт

IMDB : http://www.imdb.com/title/tt1538403

Държава : САЩ, Германия

Година : 2013

Времетраене : 130 минути

Аудио : Българско

Жанр : Екшън, Приключенски, Фентъзи

by ramzi93

ramzi93