The Loner #euandme (official trailer)

Филмът „Самотникът“ е част от европейската кампания #EUandME, която цели да илюстрира как правата и ползите, на които се радват гражданите на ЕС, подобряват живота им.

Официален уеб сайт на кампанията: https://europa.eu/euandme/bg/

Резюме:
ЯН е човек на дивата природа, живеещ сам в проста колиба на склоновете на заснежена планина в Полша. След като счупва снегоходките си по време на обиколка, той си поръчва нов чифт онлайн.
Облечен в стар пуловер, на следващата сутрин Ян посреща доставчика – жена на име АНА. Той е поразен от нейната красота и се представя непохватно. Ана го моли за подписа му и си тръгва. Решен да я види отново, Ян прави нова поръчка и очаква връщането на Ана.
Следващите дни са разочарование за него – всеки път, когато Ана пристига, той си оплита езика. Накрая събира куража да я покани вътре за кафе и въпреки че е изкушена от предложението, Ана няма време. Вместо това тя предлага да изпият по чаша чай на следващия ден.
На сутринта на вратата чука СИМОН – приятелят дървосекач на Ян. Симон целият е мокър, след като е паднал в поток. Без Ян да разбере, Ана е пристигнала и наднича през прозореца. Тя вижда Ян и Симон и си прави изводи. Ян я вижда и опитва да изясни ситуацията. Разбирайки, че това е просто пореден пример за непохватността на Ян, Ана въздъхва и се усмихва.
В колибата огънят пращи, а Ян, Ана... и Симон пият чай. Тримата седят в комично неловко мълчание.

Intelday Solutions

Собственикът на клипа не желае коментари.