359 HIP HOP AWARDS 2019 - ЦЯЛАТА ЦЕРЕМОНИЯ

Водещи на 7-мото издание на хип-хоп наградите са рапърът Dim4ou и съпругата му Веси. Двамата заснеха ексклузивна фотосесия за 359 Hip Hop Awards в няколко модни стилистики в духа на съвременната хип-хоп култура. За доброто музикално настроение на публиката на сцената ще се качат 100 Kila, NDOE, Venzy и Murda Boyz, Bobi Vaklinov, ANGELL, DJ George, BiterZzz Twerk & Hip Hop голяма изненада с хип-хоп колаборация и др.

За официалната визия Веси Стоянова е в рокля от Antony Langountin, а Dim4ou е в костюм на Andrews’, бижутата и аксесоарите на двамата са от Goto Jewellery & Diamonds. Спортно елегантната визия е с модели на INSIDE US, аксесоарите на Dim4ou от Goto Jewellery & Diamonds,а Веси е с бижута от Desire Mark, като допълнение е и луксозна табла от ръчно изработени ножове Nobile. За грима и косата се погрижиха професионалистите от Code Beauty Studio, а цялостният стайлинг е дело на арт директора на Code Fashion TV Антон Узунов. Фотосесията е направена в Hotel Marinela, а фотограф е Иван Йорданов.


ТОП 5 за 7-тите годишни хип-хоп награди са селектирани на база официалната годишна класация БГ ТОП 10 в онлайн класацията на 359hiphop.com.

359hiphop