VBox7 logo

Моделът, който скандализира Виетнам

740 16.06.2019 Инфо

Нгок Трин не остави нищо на въображението по време на 72-я филмов фестивал в Кан през май тази година. 29-годишният модел присъства на френския фестивал за премиерата на филма „Скрит живот“, но не повода, а присъствието й събра погледа на всички.
Нгок бе облечена в полупрозрачно боди, за което е пришит прозрачен плат. Цялостно облеклото й прилича на рокля…но рокля, която разкрива всичко.
Въпреки че по време на фестивала Трин по-скоро събра положителни коментари, то в родината й това облекло е прието за срамно и обидно.
Пред Vietnam Express министърът на културата, спорта и туризма Нгиен Тиен сподели:
„Тя не е артист, който министерството е изпратило на събитието, тоалетът ѝ е неподходящ, обиден, предизвикващ публично възмущение“.
Министърът е наредил разследване за евентуални нарушения на Трин. Тъй като в Югоизточна Азия наказват онези, които носят оскъдно облекло на публични места с тежки глоби, се очаква с това да се сблъска и Нгок.
Въпреки това, изглежда, че тя гледа оптимистично на създалата се ситуация:
"Получих много похвали за облеклото си. Не ме интересуват хората, които го критикуват, защото се чувствах доста добре в роклята. Това направи хубаво впечатление на червения килим в Кан. Не мога да задоволя целия свят".


Снимки на въпросната рокля:
https://www.gettyimages.com/photos/ngoc-trinh?family=editorial&phrase=Ngoc Trinh&recency=anydate&sort=mostpopular&page=1&suppressfamilycorrection=true
Инстаграм: https://www.instagram.com/ngoctrinh89/?hl=bg
Източник текст: https://nextshark.com/cannes-film-vietnamese-model-ngoc-trinh/