Under The Ground (2019): инсталация и игра в мултиплейър. Торента може да намерите на https://www.mediafire.com/file/3661p4ckw3ojxn8/Under_The_Ground_(2019).torrent/file">LiNK 1 и https://drive.google.com/file/d/1rs4ldZXXjDQtevVuA1FV6f4L5JA2Zmhh/view?usp=sharing">LiNK 2 .
Разработчици: BratAndronik.
Официален Сайт: https://sites.google.com/view/uberbax-gaming/
Видео: https://www.youtube.com/watch?v=jdUrj0hvBdw
Интерфейс: Английски.
Версия на релийза: 26 август 2019

КОМЕНТАР:
Представете си, че изведнъж сте се събудили на много странно и ужасно място. Не си спомняте как сте стигнали до там.
Единственото важно нещо е, че трябва да избягате възможно най-скоро. Местоположението, в което се намирате в момента,
наподобява старите тунели на метрото и пристройките към него.
Това място е пълно с опасности, страшни предмети и зли чудовища. Но също така има и съвети, които ще ви помогнат да се освободите.
"Under The Ground" не е просто ужас, това е игра стимулираща сетивата ви за бягство с елементи на хорър. Играта съдържа много различни пъзели и
логически задачи, които трябва да бъдат решени, за да се намери изход. Атмосферата е ужасяваща, но с красива графика и невероятни звукови ефекти.
Целта в "The Under The Ground" е да се търсят и възпроизвеждат необходимите елементи, като си помагате със съветите за решаване на загадките.
Само ако решите всички задачи, ще можете да излезете на повърхността. Оставането в подземията на метрото би ви погубило психически и физически.
Ако искате да направите играта по-сложна, можете да деактивирате бутона за бележки в менюто с настройки. И после се опитайте да избягате!

СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ -
WINDOWS 8.1 x64 или WINDOWS 7.
Процесор: Intel Core i3 M380.
RAM памет: 2 GB.
Видео карта: Intel HD 4400.
DirectX: версия 10.
Свободно място на хард диска: 3 GB.

Trenera