Extreme: Introduction

www.VerticalRescue.com

Ivan Kristoff's pilot project "EXTREME Tv Series" is an unprecedented blend of developing innovative and conceptual ideas with scientific research character for the preparation of an elite extreme Search and rescue team that operates in the three domains: on water, air and land. The project will showcase how to train with world’s top experts in vertical and aerial operations, some know how from Olympic and national champions, pilots, aerial acrobats, rescuers, volunteers and public figures.

Towa e безпрецедентна смесица от развиване на новаторски и концептуални идеи с научно изследователски характер за подготовката на елитен отряд за екстремно Издирване и спасяване по вода, въздух и земя. В проекта има интерес да се включат световни авторитети по вертикални и въздушни операции, действащи български авиатори, въздушни акробати, спасители, доброволци и публични фигури.

Каним, желаещите да се снимат в една нова ТВ серия за екстремните спортове да ни пишат тук.

Създадох концепцията за Клуб ЕКСТРИЙМ преди няколко години и запознава млади хора със света на екстремното. Той вече има доста кадри и видео от полети с леката авиация, самолети, хеликоптери, топловъздушни балони, парапланери и делтапланери, екстремно каране на коли и мотори със студенти. За целите на този проект, смятам да запозная зрителите на по–високо ниво със света на екстремното:)

Това бе пилотния трейлър, който се направи за предстоящия епизод на тема "Екстремно", част от ТВ предаването "Нещотърсачи", което бе създадено по моя идея от други. Тук ще сложа допълнително информация за развиването на проекта. Идеята е сега да се направят поредица от епизоди на същата тема, но с различни елементи на и екстремните дейности. Тъй като сега наближава зимния сезон, ще наблегнем на такива в планината. Например. Този клип бе за EXTREME: Intro. Следващия ще е EXTREME: In the air, като могат да се ползват кадри от полета с хеликоптера над Рилските езера, където имаше доста екстремни елементи. Не само, че се разхвърчаха палатките във въздуха, както се вижда от клипа по средата... Но тъй като сте спасител, ако имате актуална тема, която бихте искали да заснемем или представите и интересни кадри, които да визуализират идея, която е обществено полезна, ще ги включим и представим вас. Това е некомерсиален проект и целта е да се направи България, планините и местата, където спортуваме и децата ходят едно по-сигурно място, Но основния фокус е не само да разпалваме ентусиазмът на хората да спортуват екстремно и да ги стимулираме за тази опасна дейност, но и да обърнем внимание на опасностите и как можем да намалим болката, нараняванията и загубата на човешкия живот. Тък като ниже живеем в един сват, в който екстремните дейности причинени от хората и природни бедствия се увеличават (или ние поне така си мислим) то по-добре да обърнем внимание на високия адреналин и физиологичните процеси, който екстремните спортове задоволяват желанието ни да отприщим енергия, отколкото младите да търсят други методи, като да се дрогират, карат като луди по пътищата и др.

https://www.youtube.com/watch?v=FWFtWDeZwso

ivankristoff