Супер Сериите С02 Еп04 - Секси дупе и бедра с Марина

Супер Сериите на BodyConstructor Сезон 2, Епизод 4!
Страхотна тренировка за секси дупе и стегнати бедра за всички дами с Марина Декова - треньор в BodyConstructor, персонален инструктор и състезател по "Бодифитнес"!

В този епизод можете да гледате:
- Интервю и тренировка за секси дупе и стегнати бедра с Марина Декова - треньор в BodyConstructor, персонален инструктор и състезател по "Бодифитнес" (повече за нея тук: www.bodyconstructor.com/marina-dekova)
- Началото на специализираната рубрика - "Супер Суплементи", в която ще можете да видите най-новите ефективни продукти на пазара, представени от нашия треньор и специалист Кирил Танев

"Супер Сериите" е Първото професионално онлайн предаване за фитнес, силови спортове, здравословно хранене, суплементиране и мотивация в България! Един проект на Beauty Session Studio и BodyConstructor (www.bodyconstructor.com), със съдействието на фитнес центрове "Атлетик" София и Dynaphos Bulgaria.

Не забравяйте, че можете да се абонирате и за нашия YouTube канал тук: http://bit.ly/super_seriite2

Освен това очаквайте и специалния Промокод за тази седмица, с който ще можете да получите страхотна отстъпка при пазаруване в онлайн магазина ни за хранителни добавки www.bodyconstructor.com/shop

Приятно Гледане!

body_constructor

Собственикът на клипа не желае коментари.