Как съдия Симеон Михов от Бургас, придоби 700м2 златен имот в Несебър за под 10 хил. лева

Спомняте ли си скандалът с имотите на НСА в Несебър?
Спомняте ли си как съдии незаконно бяха дали възможност на "собствениците" да продават имоти в спорния имот на студентите-спортисти ?
Спомняте ли си как мутрите на собствениците бяха нападнали и пребили протестиращите студенти? Помните ли кои прекратиха и въобще не образуваха наказателно производство за това самоуправство?
Днес излезе ПОЗОРНО решение на Бургаския Окръжен съд в лицето на съдия СИМЕОН МИХОВ, ограничаващо на всеки да поиска защита от доказани клевети.
Същият този съдия, който през 2008г. по време на службата си в Районен съд-Несебър беше придобил скъпоценните имоти на спортистите от НСА за жълти стотинки и препродал веднага на други "трети добросъвестни лица" ...
Жълтият сайт "флагман.бг" беше оправдан да продължава да клевети всеки и всички. Сайтът-бухалка на Валери Симеонов, притежание на Катя Касабова - съпруга на Валентин Касабов - дясната ръка на Валерко.
За да няма съмнения относно зависимостта на съдията от т.нар. "медии" , публикувам разкритие на ТВ7, където става ясно в какви точно схеми участват въпросния съдия.
Как се придобиват над 700 кв.м урегулиран парцел - златен имот в НЕСЕБЪР за малко по-малко от 10 хил. ЛЕВА....
На този въпрос съдията още не е отговорил - 10 години след скандала...

Петър Низамов