VBox7 logo

Тези звезди са били изнудвани по възможно най-лошия начин

2 247 20.10.2019 Инфо

Камерън Диас

През 2003г. актрисата става жертва на изнудване от фотограф. Джон Рутър е искал $3.3 млн. от Диас иначе би публикувал нейни голи снимки, които той е направил, когато тя е била на 19 години и в работила като модел. Камерън го съди, при което той получава 3 години и 8 месеца затвор и доживотна забрана да публикува снимките.

Синди Крауфорд

През 2009г. детегледачът на дъщерята на Синди Крауфорд и съпруга й иска $100,000 от двойката. Едис Каялар и седемгодишната Кая са играли на полицай и престъпник, при което той я завързал за стола със запушена уста. Той е заплашил семейството, че ще продаде снимката на медиите, ако сумата не му бъде изплатена. Каялар е признат за виновен и му е присъдено две години лишаване от свобода.

Кейти Хоумс и Том Круз

Двамата се женят през 2005г., а година по-късно компютърен техник им копира сватбените снимки и и ги заплашва, че ще ги продаде на медиите, ако двамата не му платят общо $1.3млн. Той е осъден на две години лишаване от свобода, но докато излежава присъдата, се обесва.

Йоко Оно

Изнудвачът на съпругата на Джон Ленън е бил личния й шофьор. Той я заплашил, че ще даде нейна срамна снимка на медиите, ако не му даде $2млн. По-късно той е арестуван и признат за виновен.

Опра

Кийфър Бонвилейн е човекът, който по време на среща с бивш служител на ТВ водещата, записва целия разговор, който съдържа доста пикантни истории за Опра. Тоя я заплашва, че ще направи записа публичен, ако не му бъдат платени $1.5млн. Опра му праща предварително $3000, като си уговаря среща с него, за да му даде останалата сума. На мястото на уговорката обаче Бонвилейн бива арестуван.