Енджи Касабие признава, че съчетава изключително добре отглеждането на детето си с работата

5 470 07.07.2020

Ох на мама

Чаровната Енджи Касабие гостува на Михаела в новото видео на „Ох, на мама Stories”. Диетоложката разказва за това, че е родила сина си Райън естествено и много бързо. Съветва жените, ако имат възможност и нямат здравословни причини да раждат естествено, тъй като и възстановяването е по-бързо. 

Виж още: Хубав край след тежка история: Енджи Касабие стана майка, ето как кръстиха бебчето!

Споделя, че синът им е много кротко и спокойно дете, но обича да бъде винаги с майка си и баща си и е много силно свързан с тях. По време на извънредното положение Енджи се е убедила, че може да се справя абсолютно сама с отглеждането на Райън. На мъжът ѝ му се е наложило да пътува за Ливан и след като затварят летищата, Енджи остава тук сама с детето им. 

Виж още: Дни след раждането и Енджи Касабие вече работи! Младата майка със стотици притеснения

Успява да организира така времето си, че да се грижи за сина си, да прави онлайн консултации на клиентите си и едновременно с това, да се грижи и за собственото си здравословно състояние. Диетоложката разказва, че бързо е успяла да влезе във форма след раждането, като е тренирала и разбира се, се е хранила здравословно. Не е имала време да изпада в следродилна депресия.

Разказва, че и по време на бременността си се е хранила с полезна и богата на витамини храна. Оборва теорията, че една бременна жена трябва да се храни за двама. Какво обича да приготвя вкъщи красавицата и готви ли често ливанска храна – гледайте във видеото.