Ще те отведем по-далеч | National Geographic Bulgaria

Ще те отведем по-далеч | National Geographic Bulgaria

Програмите на National Geographic, които вдъхновяват изследователя във всеки един човек. Проследете изследователите на National Geographic, Гордън Рамзи, Алберт Лин и Мариaна ван Зелер, които ще ви покажат начини за проучване и движение, за да разкриете път към приключението, което моли да бъде последвано, което ни прекрарва от градска среда до невероятни приключения в дивото.

National Geographic предлага на зрителите си интелигентни и новаторски, осторумни и изобретатлени програми, продуцирани в САЩ и Европа. Сред най-популярните предавания на канала в България, а и по цял свят, са Мегазаводи, Мигове от катастрофата, Войната за Атлантика, Последици, Куфар за края на света. Тук можете да научавате повече за вашите любими предавания и документални сериали, за лицата и водещите на #NG, актуална информация за програмата и извънредните телевизионни събития: http://natgeotv.com/bg/

#NationalGeographic е най-гледаният документален канал в България. 24 часа HD качество и изследователски дух! NG предлага най-доброто от телевизионната продукция, посветена на науката и технологиите, културите и хората, изследванията и приключенията, историята и актуалните събития.

Youtube: https://youtube.com/c/NatGeoChannelBG
Facebook: https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria/
Instagram: https://www.instagram.com/natgeobg/

National Geographic