Над Закона {} Ти Не Виждаш Ти Не Чуваш

nai qkata pesen !!! ПРЕСТАНЕТЕ ПИШЕТЕ ЧЕ ПЕСЕНТА НЕ Е НА НАД ЗАКОНА ЗНАМ ЧЕ НЕ Е КОИТО НАПИШЕ ЧЕ ПЕСЕНТА НЕ Е НА НАД ЗАКОНА КОМЕНТАРА МУ СЕ ТРИЕ ;]

emo155