VBox7 logo

Салпаров: Оптимист съм за мача с Бразилия

84 19.07.2019 Инфо

Опитният волейболист Теодор Салпаров коментира ситуацията около националния отбор на България, споделяйки как се готви за олимпийската квалификация във Варна. Преди това родните "трикольори" ще изиграят контроли с Иран.

“Всички сме здрави. С едно изключение, което стана при един битов инцидент. Вторият ни диагонал Венелин Кадънков е със залепена устна… Тук в Самоков условията са супер! Страхотна зала!Качваме се на 3 етаж, където спим. Ресторантът е на първия етаж. Продължаваме подготовката си по план. Преди двубоите от олимпийската квалификация във Варна ще изиграем и контроли с Иран”, заяви Теодор Салпаров.

“Волейболът е само един спорт! Трябва да се забляваме и да даваме всичко от себе си. Бразилия е фаворит! Но, не трябва да забравяме и другите отбори. Египет ни победи преди година в контрола. Пуерто Рико също не слаб отбор. Нищо не трябва да ни обременява. Трябва да работим спокойно и ако можем да спечелим, ще спечелим. Ние знаем вече, че не сме от топоборите в света. Бразилия може да ни победи с 3:0, ние не можем да ги бием с 3:0. Дори миналата година, когато ги победихме беше трудно. Дано да имаме и късмет. Оптимист съм за мача с Бразилия”, допълни либерото на националния отбор.