Плажът Алепу е спасен а кметът на Созопол е отстранен след нашето разследване

Разследване от м. Март и Април 2019г. на Петър Низамов довело до прекратяване на кметуването на Рейзи в Созопол и повдигане на обвинения срещу него.
След мое разследване и проверка на място, дали е спрян строежа на пясъка и доказващо строеж на хотел на дивите дюни на плажа #Алепу , беше направена проверка от РДНС-Бургас.
Откриваме подписка за издигането на моя милост - ПЕТЪР КОНСТАНТИНОВ НИЗАМОВ като НЕЗАВИСИМ кандидат за ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК в община БУРГАС.
Назанченият с покровителството и лобито на #ВалериСимеонов - директор - Ненчев се опитаха да излъжат чрез националните телевизии, че това, което се строи е "подпорна стена" , след което #ПетърНизамов отиде на повторна проверка за да покаже, че се строи именно хотел.
Нашето разследване стигна до дъното като разкри, че този ЗЛАТЕН ИМОТ НА ПЛАЖА е бил дарен на #Главболгарстрой безплатно и безвъзмездно като е бил вкаран в активите на все още тогава държавното предприятие точно преди да бъде приватизирано на подставени лица на Държавна Сигурност и ЦК на БКП.
Земикте, които са били собственост на Асамблея "Знаме на мира" (организация за надарени спортисти на Людмила Живкова) , са били прехвърлени безвъзмездно с подпис на зам. министър по времето на правителството на Беров.

Откриваме подписка за издигането на моя милост - ПЕТЪР КОНСТАНТИНОВ НИЗАМОВ като НЕЗАВИСИМ кандидат за ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК в община БУРГАС
, издигнат от инициативен комитет в изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.
Моля, който подкрепя кандидатурата ми да принтира, попълни в графите "Собствено, бащино и фамилно име" ; "ЕГН/ЛН" ; "Постоянен адрес/адрес на пребиваване" и "Подпис" . Сканирайте или снимайте с телефона попълнения списък и ми го изпратете :
1. в месинджър
или
2. До имейл : rodina.politics@gmail.com
или
3. КАТО СЪОБЩЕНИЕ ДО СТРАНИЦАТА Петър Низамов Petar Nizamov
Списъкът можете да изтеглите и от тук в word file :
https://www.dropbox.com/sh/96nbqqogr7xt055/AABTPmEfZXPR2SkOFMs6Ot38a?dl=0
ПРИ ЗАТРУДНЕНИЯ И ВЪПРОСИ , ПИШЕТЕ МИ НА СТРАНИЦАТА Петър Низамов Petar Nizamov

Всеки избирател може да участва само в един списък.
Подписаните даваме съгласие личните ни данни да бъдат обработвани във връзка с произвеждане на изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.
При полагане на подписа си в списъка избирателят удостоверява пред члена на инициативния комитет своята самоличност.
Членът на инициативния комитет обработва и предоставя личните данни при спазване изискванията за защита на личните данни и носи отговорност като администратор по смисъла на чл. 4, т. 7 от Регламент (ЕС) 2016/679.

https://old.vbox7.com/play:37c4ed6791

Петър Низамов