ЕПИЗОД - 08."Пристанала е" (от албума "Мъжки песни" - 2004 г.)

ЕПИЗОД - 08."Пристанала е" (от албума "Мъжки песни" - 2004 г.)

музика: Симеон Христов
текст: Христо Ботев

epizod89