VBox7 logo

Меган се появи в нежно бяло на кръщенето на Арчи

11 284 07.07.2019 Инфо

Миналият юли Меган Маркъл присъства на кръщенето на принц Луи. През юли тази година тя организира собствена кръщелна церемония за двумесечния си син Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.
Синът на Меган и принц Хари беше кръстен тази събота (06.07.19) в частния параклис на кралицата в замъка Уиндзор, а самата церемония се състоя в тесен семеен кръг с около 25 подбрани гости.

За разлика от кръщенето на принц Луи, на което Кейт и принц Уилям бяха позволили на пресата да прави снимки на пристигащите гости, Меган и принц Хари не поканиха медиите и публикуваха снимки от събитието по-късно на същия ден. Младото семейство публикува снимки от кръщенето на Арчи и на профила си в Instagram..

За церемонията херцогинята на Съсекс бе избрала красива бяла рокля от Dior. За да допълни тази нежна визия, Меган носеше съвпадащи украшения и аксесоари и семпли диамантени обеци.
Меган се разкри в цялата си прелест, след кръщенето на Арчи, на общата снимка със старшите членове на кралското семейство, на която присъстваше и майка й Дория Рагланд.
Тя се появи отново със същата визия в по-интимна семейна снимка с Хари и Арчи. Хари и Меган споделиха двете снимки с обществеността в официалния си Instagram акаунт Sussex Royal.
Това няма да е последното официално събитие за тази година, на което ще видим сладкия Арчи. Очаква се той да пътува до Африка през есента с родителите си. Хари и Меган ще посетят Южна Африка и потенциално други страни като Малави, Ангола и Ботсвана. Кралският мъник ще стане пътешественик, още преди да е навършил една година!