VBox7 logo

Меган се появи в нежно бяло на кръщенето на Арчи

5 170 07.07.2019 Инфо

Миналият юли Меган Маркъл присъства на кръщенето на принц Луи. През юли тази година тя организира собствена кръщелна церемония за двумесечния си син Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.
Синът на Меган и принц Хари беше кръстен тази събота (06.07.19) в частния параклис на кралицата в замъка Уиндзор, а самата церемония се състоя в тесен семеен кръг с около 25 подбрани гости.

За разлика от кръщенето на принц Луи, на което Кейт и принц Уилям бяха позволили на пресата да прави снимки на пристигащите гости, Меган и принц Хари не поканиха медиите и публикуваха снимки от събитието по-късно на същия ден. Младото семейство публикува снимки от кръщенето на Арчи и на профила си в Instagram..

За церемонията херцогинята на Съсекс бе избрала красива бяла рокля от Dior. За да допълни тази нежна визия, Меган носеше съвпадащи украшения и аксесоари и семпли диамантени обеци.
Меган се разкри в цялата си прелест, след кръщенето на Арчи, на общата снимка със старшите членове на кралското семейство, на която присъстваше и майка й Дория Рагланд.
Тя се появи отново със същата визия в по-интимна семейна снимка с Хари и Арчи. Хари и Меган споделиха двете снимки с обществеността в официалния си Instagram акаунт Sussex Royal.
Това няма да е последното официално събитие за тази година, на което ще видим сладкия Арчи. Очаква се той да пътува до Африка през есента с родителите си. Хари и Меган ще посетят Южна Африка и потенциално други страни като Малави, Ангола и Ботсвана. Кралският мъник ще стане пътешественик, още преди да е навършил една година!