Емануела с остро послание: Какво се случва в личния й живот?

Певицата намекна за раздяла...

Яко е! 36 0
30 950 · 30 950
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Емануела вероятно се е разделила с приятеля си. За това намекна самата тя в своя Instagram профил. 

В него тя преди часове пусна скрийншот от участието си в Big Brother, но текстът под снимката беше изключително странен.

"Аз съм жена. И си имам всичко. За мое щастие си го постигнах съвсем сама. И всичко мога".

Виж още: Емануела шокира феновете си, похвали се с ''малко чудо''

До тук - добре! Но следващите изречения малко ни стъписаха. 

"Нямам големи претенции за мъжа до мен. Само да е повече мъж от мен. Което значи да ме превъзхожда в мечтите си и да е смел в страховете си", обяснява Емануела.

По-нататък тя обяснява, че работи по 13 и повече часа на ден. Също толкова можела и да купонясва.

Виж още: Гаджето на Емануела я нарече ''проклета''! Какво мислят за връзката си?

"Не съм като другите принцеси. Те може би постоянно имат време за теб. Аз не. Ако си дошъл да ми го губиш... Нямам време да играя игрите ти", пише Емануела. 

Припомняме, че Емануела беше фаворит за спечелването на Big Brother в края на миналата година, но тя реши да се посвети на връзката си с бизнесмена Мартин, който влезе изненадващо в Къщата. Затова певицата напусна риалитито по свое желание.

"Имам да свърша толкова много неща. Нямам време да анализирам някакви намеци в съобщенията ти или да гадая с дни символиката на безсмислените ти действия", пише пак под онази снимка Емануела. 

По думите й няма да мисли относно бъдещата им връзка. Дали става въпрос за раздяла или просто за някаква по-сериозна кавга, можем само да гадаем. Както и дали е последно предупреждение към Мартин.

Бизнесменът още по време на престоя си в Къщата се беше оплакал, както на Big Brother, така и на съквартирантите, че певицата работи много и не остава много време за двамата. 

Яко е! 36 0
30 950 · 30 950
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо