Кобрата се закани на румънеца! Българинът обаче има да бори кошмар

Битката е в малките часове на неделя

Яко е! 32 0
8 341 · 8 341
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Съвсем малко остава до една от най-чаканите битки в бокса за българските фенове - тази между Кубрат Пулев и румънеца Богдан Дину.

Вероятно противно на логиката битката ще се проведе в далечна Калифорния и ще започне в малките часове на 24 март - към 3:30 българско време. 

Кобрата вече пусна надъхваща снимка в Instagram, на която като истински лъв като че ли изревава към Дину. Текстът под снимката потвърждава написаното:

"Не мога да чакам повече, 23 март, Коста Меса". Коста Меса всъщност е градът в Калифорния, в който ще се състои двубоят. За българина битката ще е първа на ринга след 5-месечна пауза. На пресконференцията обаче заяви, че е напълно готов за сблъсъка. 

Кобрата обаче няма да се бие за първи път срещу Дину. Той вече има една победа над румънеца, но когато и двамата са се били на аматьорския ринг. 

На пресконференцията преди боксовото зрелище Кубрат Пулев обаче обяви, че бленува за един друг двубой. "След мача с Дину, искам да се бия с Оскар Ривас. С него се срещнахме на Игрите в Пекин и той ме победи по точки. Това все още ме измъчва", споделя той, цитиран от Gong.bg

"Следя го, видях какво направи в последния си мач, но е настъпило времето да си плати за това, което ми причини на Игрите (бел. ред. - Олимпийските игри през 2008 г. в Пекин, когато Ривас побеждава Пулев по точки)", коментира Кобрата. 

Самият Дину обаче е по-пестелив. "Една победа означава всичко за мен, това е сред най-важните мачове в кариерата ми".

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/kubratpulev/

Яко е! 32 0
8 341 · 8 341
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо