Яко е! 0 0
39 · 33
Vbox7.com
+ 6
Други сайтове
· Инфо
Iskamgps.com е онлайн магазин за навигационни системи за автомобили, автобуси, камиони и други. Мултимедии двоен и единичен дин, видеорегистратори, gps проследяване, таблети, смартфони и всякаква автоелектроника.

Iskamgps.com е специализиран онлайн магазин за електроника, зад който стоим ние – млад екип от професионалисти, които са насреща, за да Ви помогнат да направите най-добрия избор на навигация, видеорегистратор, таблет или друг продукт от широката гама, която предлагаме. Пазарът е пълен с предложения, но как да изберем най-доброто за нас сред всички тези обяви в Интернет? Ние от iskamgps.com имаме индивидуален подход към всеки от Вас. С удоволствие ще изслушаме всеки от Вас, ще се запознаем с нуждите Ви ще предложим най-доброто според тях.

Специализирали сме се особено в областта на GPS навигационните системи. В гамата от продукти, които ще видите в нашия сайт, сме събрали най-добрите и качествени навигации, които се предлагате, в световен мащаб. Сред предложенията ни имате възможност да разгледате богати вариации на устройства с различна функционалност, различен бранд, различна големина на екрана и множество специфични навигационни системи. От последните предлагаме най-доброто от навигация за камион , навигация за мотоциклет, за кемпер, за спорт, сонари за риболов и ръчни GPS за измерване на площи. Всички те са със възможност за въвеждане на параметри, цялата специфичност на предназначението им е заложена така, че устройствата да бъдат максимално полезни за целта си. От навигациите за лек и тежкотоварен автомобил предлагаме навигации с Window CE 6, Android, таблети с навигация, мултимедийни системи двоен дин с навигация. Навигационният софтуер, заложен в тях, е много интуитивен и лесен за употреба. По-голямата част от устройствата имат включени карти на цяла Европа, включително България, Турция и други страни от Балканите. Картите са най-новите възможни с последна актуализация. Някои от навигациите, които ще намерите тук, са с доживотни безплатни актуализации на картите. Това най-често са навигации с марките Garmin, Becker и TomTom.

При предлаганите от нас навигации се стараем да поддържаме разнообразие и възможност за избор сред най-добрите модели и марки. Предлагаме най-търсените навигации, тези с най-добра производителност и софтуер, най-реномираните марки и винаги сме в крак с новите модели, като ги правим достъпни за Вас, нашите клиенти. Консултантите ни са на разположение при въпроси и необходимост за уточнение относно всички въпроси, които възникват преди или след като се сдобиете с Вашата навигация. За нас клиентите са най-важни и го доказваме с коректно и професионално обслужване и поддръжка.

Освен GPS навигации, сред предложенията ни ще намерите предложения за едни от най-добрите модели GPS тракери в световен мащаб. Те са отлично решение за Вас и Вашия бизнес. Изключително лесни са за монтаж и ползване.

Разнообразие ще намерите и сред продуктите от сферата а автоелектрониката, които ще намерите по категориите на сайта. Различни видове монитори за кола, камери за задно виждане, аудио плеъри, огледало за кола, инвертори и хендсфри устройства са само част от тях.

Друга голяма продуктова гама, в която сме специализирали, са видеорегистраторите за кола – DVR. Моделите на най-добрите марки са изложени в сайта ни. Камери с различни резолюция, запис, ъгъл на заснемане и тип са на разположение за Вас ако желаете да увеличите сигурността си зад волана.

Радар детекторите също са част от букетът продукти, който сме подбрали за Вас. Достъпни са най-търсените модели и най-известните марки на пазара. Предлагаме най-известните модели на марките Cobra, Snooper, Stealth, Escort.

Друга ниша, в която предлагаме все повече и сме високоспециализирани, са мултимедиите за кола – единичен и двоен дин. Моделите ни са с различен дизайн, функции, подаръци като камера за задно виждане и навигация и различна операционна система – мултимедии с WinCE и мултимедии с Android. Предлагаме модели от най-големите производители в света. Ще откриете стотици модели за универсална медия и специализирани модели, които заместват оригиналните козоли. Предлагаме специални медии за почти всички марки като Mercedes, BMW, Audi, Ford, Opel, Nissan, Volkswagen, Honda и т.н. и техните различни модели. Освен мултимедии, за тези модели автомобили предлагаме и панели за табло за универсалните системи.

Освен навигации и таблет, предлагаме и всякакви аксесоари за тях – сенници, кабели, преходници, голямо разнообразие от калъфи, зарядни и стойки. От скоро може да намерите в сайта и уникалните ни предложения за лаптоп втора употреба.

Работим усърдно, за да предлагаме най-доброто за Вас по най-добрия начин и на най-добра цена. Клиентът и неговите изисквания и потребности ни градят и ни помагат да ставаме все по-добри и да бъдем коректен и лоялен търговец.
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни