Клип Коментар

Прекрасен! :X

Страхотен! Абонамент! (love)

Песента е толкова красива, а клипа неповторим! Не знам дали е твой, но е удивителен!

Уникален! (star)

Изумителен, изумителен, изумителен е! :X (love)

Уверявам те, че НЕ Е КОПИРАНО от You Tube! Никога не бих откраднала нечий труд! Дори не виждам смисъл да го правя! Честно казано дори и не съм гледала кавъри на тази песен. Изглежда единствените, които се лъжат са хората, които не вярват!

подкрепа! Отново едно огромно БЛАГОДАРЯ! (love)

Искам да благодаря на всички вас, които оценихте това, което правя! В момента клипа е №1 в "Моят Топ 40" и на №11 в "Топ 40". Никога не съм и предполагала, че кавъра ми ще има такъв успех! Изключително много ви благодаря за цялата тази

Изключително много ти благодаря! До сега никой не е правил подобен жест за мен! (love) :*

Thanx! <3 ^^

Прекрасен е! Много красив и нежен! Удивителен! Браво! (love) (star)

Благодаря! ^^

Перфектен епизод! Много подробен и интересен! (love)

Прекрасен е! Браво! (star)

Наистина, толкова е мило! Браво Алекс! Хората, които обичат винаги са обичани! Селена е изумителен човек и всичко във видеото е вярно! Блестящо е просто! (star)

Напълно съм съгласна с теб @xcandy! Тя не заслужава тази омраза, а и нищо никому не е сторила! Има толкова свежи и цветни идеи! Наистина е глупаво да говори против личност, за която не знае нищо!

Наистина е прелестна! Преди не харесвах Селена, но на скоро разбрах колко невероятен и мил човек е тя! Сега разбирам, защо Джъстин я обича толкова много! Та тя е истински ангел! (love)

Супер колаб! Браво хора! <3

Мерси! :)

Прекрасен, удивителен! Браво хора! Безупречен е! (love)