Всичко за красотата! Най-странните неща, които BG звездите си причиниха

Вампирския лифтинг и оргазъм шота са само част от класацията ни

Яко е! 20 1
7 844 · 7 844
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Хората са склонни на какво ли не в името на красотата. Разбира се в някои случаи нещата опират и до пари, както и до добрия стар PR. Затова се замислихме: Кои са най-странните козметични интервенции, на които са се подлагали родните звезди?

Но тук няма да видите силикон и ботокс. Нито и градската легенда за ребрата на Глория. Да видим!

Моника Валериева 

Плеймейтката преди дни се похвали, че е била в Истанбул за една странна процедура - Brazilian Butt Lift! Как бразилски се повдига четирибуквие, не знаем, но според Моника резултатите са веднага видими. 

Анелия

В навечерието на Хелоуин, когато Instagram изобилстваше от снимки на звезди като монахини и медицински сестри, Анелия се подложи на вампирски лифтинг. Това ще рече, че за подмладяване хората се инжектират със собствени клетки и продукти. Зловещо!

Нанси

Тя е поп-фолк певица. Но миналата година се прочу с нещо странно - оргазъм шот. Става въпрос за подмладяване на най-милото. Целта - по-голямо удоволтвие от секса. Имало същото и за мъже. 

Наско Сираков

Всъщност доста от популярните мъже у нас си присадиха коса. Другият герой от САЩ `94 г. с присадена коса е Борислав Михайлов. 

Благой Георгиев

Футболистът имаше хубави зъби и преди, но някъде през 2016 година реши, че му се иска и да са по-хубави. Според някои издания Благой Георгиев се е бръкнал с пет цифрена сума в евро, за да постигне настоящият ефект.

Сузанита

Като цяло корекцията на устните не е нещо ново, даже вече влиза в рамките на нормалното за родни знаменитости от женски пол, но тук впечатляваща е възрастта, на която Сузанита предприе промяната - на 15 г.

Валентин Кулагин

Едва ли някой знае повече за бялата козметика от него. Или поне с такова впечатление останахме от участието му във VIP Brother. Именно в шоуто сподели, че ползва серум за лице на стойност 15 000 британски пауза. 

Яко е! 20 1
7 844 · 7 844
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо