bandaleros88

(bg)
https://adviserbg.com/
cool
Инфо
Клип Коментар

Обзалагам се, че някой зубър с мазна коса е направил клипчето. Няма нищо лошо децата да се веселят.

Аз не видях да се удрят

Повече ми харесваше в предишното ти ампоа, не с тия женски предавания :D

Пияницииииии (beer)

Ами строи се. И аз първоначално щях да реагирам първосигнално, но на въпросният бизнесмен кой му е дал имота и как е станал частен? За колко пари - това е интересно.

Направо няма да мога да заспя заради новото кралско бебе ... Страшно заглавие. Аз и светът броим дните в трепетно очакване ... (chuckle)

Криско излъга на последния въпрос.

Хора, бъдете реалисти :D И не бъркайте интелекта с начетеността. Не че в случая ще ни изненада с интелект ... предполагам - по принцип говоря.

Честно да ти кажа по-добре хората да са уникално тъпи парчета, отколкото откровени злобари.

Естествено, че не е нормално някой да размахва оръжия от колите си, макар били те и фалшиви.

Ентелуигенцията, моля не гледайте!

Имам чувството, че много хора забравят къде са им шофьорските книжки и как са ги взели като падне малко снежец ... става лудница. Засичане, отнемане на предимство и каране в насрещното ... първото и третото ми се случиха в рамките на една минута днес при обилен снеговалеж ...

Лошооооооооооооооооо

Хакване е да ти инсталират зловреден софтуер, например и да ти криптират целия харддиск (както ми се е случвало два пъти на мен). Или пък да ти разбият паролата с дадена програма. Да си метнеш парите от балкона или да си напишеш паролата на имейл не е хакване, а глупост ...

Това не е хакване за мене-това е измама по най-баламския начин. От типа на телефонните измамници :D Аз в пощата си имам подобни писма от поне 3 вида банки да си въведа данните, с които нямам нищо общо :D Аз не мога да разбера как се хващат на подобни изтъркани трикове от преди 15 години, но ето...момичето е гимнастичка, не е длъжно да е умно ;)

Нищо драматично нямаше.

Окупирали са Крим. Чужда територия. Какво правят там!

Има нещо вярно ...

Чакай малко нещо не разбирам - да напуснеш страната няма как без винетка - логично е, тъй като за да я напуснеш трябва да се движиш по път с винетка, НО да минеш преглед - можеш да се движиш само в града - за това НЕ се изисква винетка.

Има ли лудиииииииииииииииииииииииииииииииииии