Клип Коментар

:D :D :D Последното ме разби !! :D :D

:D :D :D Супееррр, много обичам такива видео клипове, като твоя :) Имаш плюс и да от мен (yes)

:D :D Каквоо? Освен глупости в главата ми нищо друго няма! :D :D

:D :D :D

:D :D :D

:D :D :D

:D Ааа ОоОо.. откъде да знам, че е бил някога в топ-а! Мен ми хареса и го качих, това че го гледат хората и им харесва е добре :) :)

:| :|Как си мислят тези хора, че ще живеем? Все ги чувам тези от ГЕРБ по новините да казват, че държавата ни се оправя.. :X Дигат цените все повече и повече, а заплатите замръзват! Въобще никой не го интересува как е народът! А техния джоб!

:D :D ЕеЕе на колко години е? :D :D

Светът отива към парите... това е моето впечатление и го осъзнавам с всеки изминал ден, че докторите, колкото и да са добри искат едно единствено нещо..ПАРИ!! А пари, ние в тази държава нямаме пари.. с тези заплати и сметките не можем да си оправим!

:D :D :D Ще му е доста гадничко :D или смешничко :D

:D Детето не е виновно, хейтват ме едни хора!!

:) Извинявам се, но съм объркала само една буква, то е "а", а не "Ъ"! Ще ме извиняваш, но коментара ти е просто излишен!! И не знам кой не може да пише правилно, след като ти самата си го написала на латиница и още по-зле без пу

:) Ами не знам, те си знаят! Лично аз ПРИЗНАВАМ СИ аз съм пушила една година и ги отказах! Гордея се с това! Трудно е, но ме прекараха много пневмонии и бронхити и ги спрях! :) От 4-ри месеца аз НЕ ПУША!

:) Доста правилни думи, но клипът няма да помогне!! Нито коментарите ни!!

:) Надявам се наистина пушачите да помислят какво може да стане с тях и да ги откажат!!

Мога да кажа само едно! Мир на праха й ! (bow)

:| Та това татко ми го повтаря всеки ден по 3 пъти!! :D

Да не говорим за уличните кучета!! Те са най-опасното нещо!! Мани другото вървят по глудници и нападат и хапят и лаят! УЖС!! А той нека си прави магистралите!! Никакъв ред в тази държава, НИКАКЪВ!!

:) С времената всички се променяме! Както виждаш на времето, беше мода с дълбоки дънки, а сега дънки с плитка талия!! Всичко се променя с времето си!!