Джейсън Момоа - най-красив на този свят! Ето 7 причини защо е и най-страхотен

Малко популярни факти за звездата

Яко е! 25 2
17 806 · 17 806
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Джейсън Момоа беше обявен за най-красивият мъж на планетата за изминалата година. Звездата от Игра на тронове и Аквамен се пребори със сериозна конкуренция, сред които Дейвид Бекъм и Леонардо ди Каприо.

Признанието вероятно е съвсем заслужено, но има още много причини, поради които да харесваме истински Джейсън Момоа. Събрахме някои от тях:

1. Той е страхотен баща:

Не стига, че с жена му Лиза Боне са мега сладка двойка, ми е и супер баща. Нещо повече, той е доведен баща на дъщерята на Лени Кравиц, Зои, която дете на Лиза.

2. Гордост за Хаваите

Джейсън е първият супер герой от Хаваите. В интервю той разказва, че в местната митология всички богове са водни, затова да бъде Аквамен му е била мечта. 

3. Всички роли са му страхотни

Знаете ли, че се появява дори в "Спасители на плажа". Тогава играе спасителя Джейсън Йоан. Да споменаваме ли и ролята на хал Дрого в Игра на тронове?

4. Музикант е

Свири на китара и барабани. Освен това е актьор, изглежда перфектно, има страхотно семейство, собствени бизнес, красавец е...

5. Не тренира във фитнес

Тези мускули никога не са вдигали тежести! Вместо това тича, ходи на бокс, катери се и кара сърф. Храни се само с чисто месо и зелени зеленчуци.

6. Будист е

Преди години посещава Тибет, където учи будистки практики за преподаване. Е, не преподава нищо в момента, но продължава да се придържа към източната религия.

7. Притеснителен е

В една от сцените в Игра на тронове героят му Дрого изнасилва Денерис. Споделя, че това е било едно от най-трудните неща, които е правил някога в живота си. Дори се извинил на Емилия Кларк, след като заснели сцената.

Яко е! 25 2
17 806 · 17 806
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо