delux1

доверен профил админ/модератор на голяма група пише много и добри субтитри качва интересни клипове помага за развитието на сайта
delux1 преди 7 год. 2 мес.
Фулъм е отбор с традиций! Приятен за гледане пък и винаги се опъва на по-големите отбори в Англия... сега с Бербо ще е още по интересно, защото си е голмайстор на Висшата Лига все пак :)
delux1 преди 7 год. 4 мес.
Аа Неймар е талант!!! Скоро ще изгрее и в Европа.. и все пак за 20 годишен играч си е доста това което е направил!!! След време ако има късмет може и да мине Меси.. 5 години разлика - то в тия 5 години Меси изгради това което е сега!
delux1 преди 7 год. 5 мес.
Хубаво е да има все повече и повече такива хора! То не трябва да се показва по принцип доброто, а да се прави, но в България май трябва да се показва всеки ден, за да можем да се научим да си помагаме взаимно!!! :)
delux1 преди 7 год. 7 мес.
Стенли, е един велик човек, помагат на тежко болните от РАК, и други болести. Просто си заслужава уважението, и е деен в това отношение.. взима участия в различни благотворителни мероприятия. Нека не забравяме добротата на хората, и го подкрепим!!!
delux1 преди 7 год. 7 мес.
Заслужава си чакането! :)
delux1 преди 7 год. 7 мес.
On the floor си остава големия хит ! :) Не че и тази не е добра (music)
delux1 преди 7 год. 9 мес.
Отново ненормален клип........... мн яко се получава, за всички лудаци като нас :D (yes) (monkey) (bow)
delux1 преди 8 год.
Един от клиповете, които и след време да си го пуснеш, пак ще ти хареса :) много силни моменти има в тва шоу, не само в това издание, а и във всички чужди :)!!!
delux1 преди 8 год.
мяу мяу мяу мяу мяу мяу мяу мяу мяу :D
delux1 преди 8 год.
ВИЖТЕ В ПРOФИЛА МИ, ПЪРВОТО МУ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА КОНЦЕРТИТЕ НА ЖИВО!!! :)
delux1 преди 8 год. 1 мес.
Леле няма такъв смях... и накрая с кралицата :D направо я преби :D Гледайте го в кината, много е смешен :)
(0-15) общо:440