За битката с рака от първо лице: Теодора Духовникова в най-емоционалния разговор

Майката на актрисата страдала заради ролята й в "Откраднат живот"

Яко е! 13 0
4 638 · 4 638
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Ракът на гърдата е спечелената битка за актрисата Теодора Духовникова. Това сподели самата тя в искрен и емоционален разговор в "Събуди се".

"Всеки човек си мисли, че страшните неща, които можеш да чуеш като отидеш на лекар, като например "Не ми харесва това, което виждам", "Вероятно имате тумор", все си мислиш, че тези неща някак си се случват на другите хора и когато отидох на един от тези свои прегледи и когато го чуеш, дори "страшно" не е думата - просто времето спира", започна Духовникова.

"После започва много бързо да препуска. Толкова е непоносимо, че искаш да се махнеш от главата си, защото не можеш да го понесеш”, сподели актрисата.

"Това е диагноза, която се казва вече всеки ден и ако има някакъв смисъл от тази дандания, която се вдигна, много бих искала тя да бъде затова", разкри тя.

За ролята си на болна от рак в "Откраднат живот" споделя, че когато й звъннали сценаристите и й разказали за ролята.

"Майка ми, като чу, че ще го снимам това нещо, много ми се разсърди. "5 пъти ти предлагаха да играеш в "Откраднат живот", а ти точно на това се съгласи", казала тя. Майката на актрисата казала, че ще се измъчва, като я гледа. 

Яко е! 13 0
4 638 · 4 638
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо