Секс и зодии: Кой как го обича, как го прави и за какво мечтае?

Всички отговори на тези въпроси са тук!

Яко е! 18 1
8 049 · 8 049
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Сексът има огромно значение във всяка една връзка. За интимния живот обаче има огромно значение вашата и тази на партньора зодии. 

Ако пък започвате нова връзка, сигурно сте пълни с въпроси по тази тема. Ето и как обичат да правят секс различните зодии:

Овен

Не че не сте романтични, просто като започнете нещо, искате да го правите. Вие сте нетърпеливи и страстни. 

Телец

Вие обичате бавен и чувствен секс. Не бързате, наслаждавате се на всеки допир. За вас удоволствието не е в края, а започва с първата целувка.

Близнаци

Те обичат да се говори по време на секс. С тях ще получите това, което сте им дали - нито повече, нито по-малко. Обичат мръснишки секс.

Рак

Емоционални и изискващи близост във всяка връзка. Затова с тях сексът е също емоционален, чувствен и незабравим. 

Лъв

Те търсят удоволствието на всяка цена. Ако нещо им харесва, ще продължат да го искат и търсят, така че внимавайте с тях. Обичат да доминират

Дева

Изненадващо или не, те са изненадващо палави между чаршафите. Ако има някоя нова позиция, те ще я пробват първи.

Везни

 

И в секса те търсят баланса. Партньорите им получават това, което са заслужили. Обичат всякакви играчки в спалнята.

Скорпион

Те са страстни и макар и да не си го признават, обичат да правят секс като на кино. Тоест те обичат емоцията и красотата в спалнята.

Стрелец

Те са изследователи и затова обичат винаги да пробват нещо ново, дори и когато говорим за секс. Многообразието за тях е всичко.

Козирог

Те обичат леко груб секс. Нямат против да правят секс в кола, сред природата. Обичат да поемат нещата в свои ръце. Във всеки един смисъл.

Водолей

 

Те са иновативни. Ако има някой, който ще ви накара да почувствате секса като изцяло ново изживяване, то със сигурност са те. 

Риби

Царете на сексуалните фантазии. Е, трябва им време да се отпуснат, но, ако искате да се чувствате все едно правите секс всеки път с различен партньор, търсете си Риби.

Яко е! 18 1
8 049 · 8 049
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо