gabencetyyyyy_92

: (¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯)
`•.¸ЗатФарЯй ми проФила
че Бачка КлиматиК ..
cool bg
Инфо
Клип Коментар

Като котка е .. !! :D :D

Почти всяка година някъде в България гърми я склад, я завод, я нещо друго свързано с бомби ... :/ Жалко за хората ..... ;( (bow)

(mm) (yes) (bow)

Отново е 15 септември!Отново на училище!Пожелавам ви една успешна и пълна с преобладаващо хубави моменти година! (flower) (dance) (hug)

8 години учих, 7 букви научих това са те Е*Е МИ СЕ .. :X :D

Добре дошли в 21 век, където завистта, интригите и лъжите преобладават .. Любовта е само се*с .. Приятелството е само общи интереси .. Малки момиченца бързат да пораснат - изкуствени и празни отвътре .. Момчета ,търсещи евтиното, а не истинското .. Където самочувствието е без покритие .. Унижението и мачкането на хора е на почит .. Е, приятен живот .. :)

Миналия месец бях се качила на почти същото даже по-страшно щот тва влизаше под земята .. :X Ако от далеч го бяхте го видели ще кажете "о яко ще пробвам" И не е страшно, но качите ли се ..Имах чуството, че .. нямам думи с които да го опиша беше мн ужасно много страшно а И не можех да накарам човека да го спре толкова барзо вървеше И те завартваше настръхвам само като говоря а представете ли си какво беше .. Като слезнах просто се прекръстих че съм жива И здрава :D .. :X

Прекрасена е .. !! (star) (dance)

Ммм, готиннн баткуу ;ДД (wasntme) П.п: Респект за клипчето .. !! :)

:D (yes)

Пълен + за Конрад и още един пълен + за веждите му (wasntme) (handshake) .. :) ;дд

ИНТЕРЕСНО, НО И МНОГО НЕРВИ ЗА ТОВА .. :| :D

МАРШ В УЧИЛИЩЕ .. :D " Корап,пян" (yes) (handshake) :D

Нямам думи с които да опиша това видео .. :X :/ ПРОСТО ЦЕНЕТЕ ТВА КОЕТО ИМАТЕ .. ВЯРНО, ЧЕ ПО НЯКОЙ ПЪТ Е ТЪПО, ЧЕ МАЙКА ВИ ПОСТОЯННО ВИ ОПЯВА ИЛИ, ЧЕ БАЩА ВИ НЕ ВИ ПОЗВОЛЯВА ЕДИ СИ КВО .. ИЛИ ТВА, ЧЕ ПО-НЯКОЙ ПЪТ В НЯКОЙ СЕМЕЙСТВА НЕ СТИГАТ ПАРИТЕ ЗА ЕДИ СИ КВО И НЕ ВИ ДАВАТ .. ТОВА НЕ Е ВАЖНО .. ВАЖНО Е ДА СА ПРОКРАЙ ВАС ЩОТ И НА 30 ГОДИНИ ДА СТЕ БЕЗ РОДИТЕЛИТЕ И СЪВЕТИТЕ ИМ СМЕ НИЩО И НИКОЙ .. :| НЯМА НИЩО ПО ЦЕНО ОТ РОДИТЕЛСКАТА ОБИЧ, ТОПЛИНА И СЪВЕТ .. !! :| (sun)

Es ist kalt ge .. aber so ist besser :D " немска блондинка" :-3

Съкровище мъничко,сладичко (love) .. !!

Докат снежеца трупа.. Кой ли прав и крив е ?"СЛЕПЕЦА" там на ъгала , най-щастлив е !! С тая песен Бате Са ме спечели до гроб .. !! (bow)

Сложиш*

Ее, чак па на бас са сложиош ... !!! (monkey)

(yes) :D