Топ 7 на BG звездите, употребявали наркотици

Тези, които са си признавали

Яко е! 12 0
22 · 22
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Изкушенията дебнат от всеки ъгъл. Дали ще става въпрос за храна или алкохол, все е трудно да се устои. А сега си представете какво е да си известен изпълнител - с всичките ангажименти, стрес, слава...и наркотици. 

В световен план лесно можем да изброим десетки звезди с проблеми с наркотиците. Но какво става с известните у нас? Ето 7 BG звезди, които са имали взимане даване с дрогата:

 

1. Део и LSD-то 

Део още през 2013 г. си призна, че е имал проблеми с наркотиците и е бил "на ръба"."Имаше една ситуация, когато щях да умра. Около 24 часа бях на ръба. Изядох едно хапче, в което според мен имаше LSD", сподели тогава той.

2. Dee

Рапърът сподели в къщата на Big Brother, че е пушил марихуана и заради това е лежал в затвора в САЩ. Пред онлайн издание пък заяви, че като всеки човек на неговата възраст е пробвал, но не е редовен в консумацията.

3. Явор Бахаров

През вече далечната 2011 г. поличаи откриват в актьора пакетче с марихуана. Актьорът заяви, че ще си поеме отговорността и така изкара една нощ в районното.

4. Криско

През 2012 г. рапърът си признава, че си е дръпвал малко, но не му е харесало. Но пък си е дръпвал, така че има място в класацията ни.

5. Ани Хоанг

Певицата си призна пред Star Reporters и попита "и какво от това". 

6. Лора Караджова

Певицата пробвала марихуана още в ученическите си години. Установила обаче, че не й се отразява добре и не повторила. 

7. Жана Бергендорф

През 2016 г. в къщата на Vip Brother Жана призна и за кокаина и проблемите, които той е причинил. 

Яко е! 12 0
22 · 22
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Регистрация: 20.07.2015 г.
Гледана от: 0 потребители за 24 часа
Виж цялото описаниеСкрий описанието