7 идеи с нулев бюджет, които ще направят 2019-а по-добра във всеки аспект

Нека тази година бъде твоята година!

Яко е! 17 0
1 070 · 1 070
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Както и да го гледаме, преполовихме първия месец на новата година. А я започнахме с такива амбиции и желания за промяна. Нещата не винаги в действителност така, както сме си ги представяли.

Оказва се, че парите не стигат за фитнеса, да не говорим за курсове или пък заведения. Затова подготвихме 7 кратки съвети, вдъхновени от продукции на 7Talents, които са прости за изпълнение, но могат да направят годината ви съвсем, съвсем различна.

1. Да бъдем по-добри приятели

 

Вероятно сте стигнали до тази статия чрез социалните мрежи. Съвсем малко ни трябва да влезем в Messenger-a и да пишем на позабравен приятел от гимназията. Или пък от началното училище. Ще се изненадате колко лесно ще "влезете" отново в тяхната Вселена и ще намерите отново път един към друг.

2. Да се учим на нови неща

Януари месец не е най-благоприятният период за нови курсове, занятия, умения, изискващи поне трицифрени суми. Дръпнете си някой app - за език - Duolingo заради десетките езици, които можете да учите безплатно.

 

3. Да се оттървем от досадните и вредни навици

И за това има app. AshTray - Cigarette Counter ще отброява не само дните, в които не си пушил, но и спестените пари. Друг популярен досаден навик е гризането на нокти. И за това има безплатни app-ове. В Habbit Tracker например може да проследите всичко.

4. Да бъдем до близките си

Във времето, в което живеем, това е все по-трудно. Но нищо не ни пречи в обедната почивка или на път след работа да звъннем на родителите си, на любимата леля или баба и дядо, за да ги чуем как са и как е минал денят им. Е, най-вероятно ще ни кажат това, което очакваме, но какво от това!

5. Да започнем да тренираме

Няма нищо по-достъпно от това да тренираш без пари. Пробвай например приложението 30 Day Fitness Challenge. Там тренировките са изцяло домашни и без допълнителна екипировка. Предизвикай се - заяви участие в някой маратон. Подготви се за 5 или 10 км. Не е чак толкова трудно.

6. Да показваме любовта си

Понякога егото ни надделява. Но защо? Какво печелим от това? Нищо не ни коства да покажем колко много ценим близките си и колко обичаме половинката си. В малките жестове или дори с думи.

7. Да вярваме в себе си

Може и да звучи изтъркано, но нека бъде наистина така! Предизвиквай се, никоя промяна не се е случила от простото стоене на едно място във всяко отношение. Защото, ако не вярваме в себе си, то кой ще повярва?

Яко е! 17 0
1 070 · 1 070
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо