Внимание: Мамини синчета! Мъжете от 3 зодии са най-застрашени от това

Истинското обяснение за инфантилното поведение

Яко е! 13 0
6 260 · 6 260
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Безспорно връзката между майката и детето е може би най-силната в природата. Но да имаш мамино синче до себе си и той да ти е партньор в живота не е никак, ама никак хубаво. 

Те отказват да поемат отговорности, глезят се като малки деца и винаги разчитат някой да свърши работата (каквато и да е тя) вместо тях. 

Уви, мъжете от определени зодии имат предразположеност към това - да се държат инфантилно и да се допитват и опират на майка си цял живот. Кои са те?

Близнаци

Те обичат да бъдат детето на мама, въпреки че никога няма да го признаят. За тях е успокояващо да знаят, че винаги ще има някой, който ще им помогне, когато имат нужда. Именно затова и трудно взимат решения, дори и най-дребните.

Рак

Мъжете раци обожават да получават вниманието и одобрението на майките си. Това, че вече не са във възраст, в която обезателно се нуждаят от нея, не ги притеснява. Нямат против родителите им да им дават пари, както и да се хранят редовно при тях, дори и да не живеят вече заедно.

Козирог

Мъжът Козирог може и да изглежда като семеен тип, но това е, защото е все още твърде привързан към майка си. Прекарват твърде много време с майките си и биха защититили дори с пасивна агресия решението си. 

Яко е! 13 0
6 260 · 6 260
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо