4 безценни съвета как да влезем във форма след празниците

Най-важното е едно - не губете време!

Яко е! 17 0
5 397 · 5 397
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Дори най-стриктните в храненето 100% са се изкушили от празничните трапези по Коледа и Нова година. Но празниците минаха, а натрупаните килограми останаха.

Според фитнес инструктора Мартин Гаджев няма смисъл да затормозяваме организма си с детоксикиращи диети. Но какво да направим, за да влезем отново във форма?

Виж още: Как да се справим с подуването след хапването по празниците?

1. Какъв спорт да изберем?


Няма значение! Важното е да се започне. Съветът на Мартин Гаджев е да се обърнем към треньор, ако сме избрали да тренираме в зала. Ако пък сме в групово занимание, веднага да тръгваме на тренировки, защото групата действа стимулиращо.

2. Домашни тренировки

Раздвижването вкъщи също е вариант. Подходящи упражнения са бърпитата, мъртвата тяга, клековете с подскок и джъмпинг джакс.

Виж още: Топ темата: Как да не качим килограми по време на празниците?

3. Как да се храним?

След като сме прекалили с храната по време на празниците, трябва да се върнем в изходно положение. Как обаче?Съветът на фитнес инструктора е да намалим храната плавно, защото на тялото му е нужна адаптация.

4. Кое е най-важното?

Отговорът е еднозначен - да се потим! Потенето ни гарантира истинска детоксикация и в крайна сметка е резултат от добро натоварване на организма. 

Яко е! 17 0
5 397 · 5 397
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо