Топ 7 на най-скандалните моменти в InstaQueen! Помните ли ги?

Сълзи, викове, нерви, смях...

Яко е! 18 1
8 071 · 8 071
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Първият сезон на уеб риалитито InstaQueen приключи, но това означава само едно: време е за обзор! Днес решихме да си припомним петте най-скандални моменти от предаването. Представяме ви ги по хронологичен ред.

Скандалът със снимките на Деси от Епизод 5

В предишното предизвикателство съквартирантката на Деси, Радостина, спечели, което и донесе 5 минути повече за подготовка на снимки. Това обаче не помогна на Деси да получи по-добри снимки, припомнете си!

Напрежението за Радостина дойде в повече в Епизод 6

Въпреки че спечели предизвикателството в този епизод, Радостина се разплака. Така и не разбрахме какво точно провокира сълзите.

Смяната на банските в Епизод 7

В предизвикателството с банските Деси спечели, което й даде право да вземе банските на която и да е участничка в следващата задача. Това видимо не се хареса на останалите участнички, като Ирина дори обяви, че е щяла да побеснее, ако се е била спряла на нейния.

Късно ставане и разхвърляна стая в Епизод 8 

Епизод 8 започна в тесен състав, защото някои от участничките се успаха. Ивомила пък си призна, че е плакала, защото съжителства с по-хаотичен човек.

Счупената врата в Епизод 9

Радостина се заключи в банята на хотелската стая... или банята взе за заложник Радостина. В крайна сметка вратата бе разбита, но моментът бе комичен.

Счупената обувка на Ирина в Епизод 11

Ирина си счупи обувката в последното предизвикателство. Това стана повод за много сълзи и я лиши от участие в модното ревю. 

 

Яко е! 18 1
8 071 · 8 071
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Регистрация: 23.05.2015 г.
Гледана от: 0 потребители за 24 часа
Виж цялото описаниеСкрий описанието