lena_morgue90

Здравейте, казвам се Милена Стоянова, от град Варна.

понякога безконтролно се вдъхновявам;
животът е пълен със страдание и аз не мога да остана безучастна към това, но не съм сляпа за красотата около мен и наистина, като че ли
тя успява да спаси частици от нас.

имам нужда да работя върху нещо, защото или ще експлоадирам, или ще се разпилея, което ми компрометира израстването и не бива да го допускам... не го допускайте и вие!

не искам да си тръгна без да съм дала колкото се може повече от мен
http://milenasbrainstorm.blogspot.bg/2015/09/blog-post.html
cool avt
Инфо
Клип Коментар

едно правдиво представяне на това какво да се очаква от поведението на дементно болен човек и от друга страна -как изглеждат роднините, грижищи (или не) за дементно болен човек, а именно - изчерпването, неприемането, надеждата за хоспитализация, въпреки че такава не винаги е обоснована.

полезно видео, ако някой не го оценява не е изгледал до края, за да разбере посланието .

да лекуваш чудодейно депресия с думи или книга е просто невъзможно, защото един от симптомите на депресията е, че хората не изпитват удоволствие от нищо...ама наистина от нищо. дори ако преди това човекът е дишал, за да чете. Ако някой иска да вникне в същността на гореспоменатата диагноза, препоръчвам TED talk на Андрю Соломон. библиотерапия и всяка друга терапия ..едновременно или след адекватно лечение:) успех на канала !

"Дивият ангел" с Наталия Орейро ...

сюжетът на клипа е класически - за клипа на No Doubt - It's My Life ме подсеща

не е нормална връзка това ... ако някой те обижда и те кара да се чувстваш нисш, не ти е там мястото и трябва да се бяга от такива ситуации. Това че някой не може да изразява чувствата си, не оправдава. надявам се, че такива сантиментални филми няма да заблудят момичета(малки и големи), трябва да е ясно, че "нормалността' в реалността и художествената измислица не съвпадат.

далечна асоциация за видеото : yoav-pale imitation

аз ли съм объркала... нали това е топ 40 поп/рок/ рап???Какво се случва тук?