love_hors_equestrian

cool bg
Инфо
Клип Коментар

Ние имаме толкова право да живеем и да сме на тази планета, колкото всяка друга твар. Затова нямаме право да посягаме на ничий живот съзнателно. :)

Rihanna - Take a Bow. :)

Прав си. Но общо взето и да се направят стойностни песни, никой не ги слуша. В момента за съжаление се продава само музиката, която е хит за 2 седмици или няколко месеца и после се забравя за винаги.

Мисля, че са превъртащи се снимки .. ;д

Моля давайте кредити като взимате текста! Измисляла съм го почти 2 часа! Не искам когато някой види вашия клип да си мисли, че вие сте измислили текста!

Много мразя хора, които не знаят нищо и не се интересуват от някого да седнат и да се правят, че знаят повече от всички останали .. айде посочи ми една причина да я обиждаш.

rofl :D :D

Нина.

Не.

тя на почти всички клипове пее гадно, тей че качеството не променя чак толкова гласа. ;]]

Да бее, :D rofl .. Пусни си Бруно Марс, Майли, Деми, Бритни, Рияна или които си искаш, ама да кажеш, че е най-добрата .. Пфф, ти не си слушала музика човек .. ;дд

Станало е страхотно! Много се радвам, че и Нина се включи! <33

Всички са големи красавци! :* Много жалко, че сте продали останалите коне. Знам колко е гадно! ;//

Уникално ее! (love)

Благодарение на теб.

Много са сладкии! <33 Пълнят ми душата! ;дд И Вие дето постоянно ги обиждате да знаете, че колкото и да ги плюете те винаги ще са МНОГО повече от вас. (:

Няма да е зле малко да помислите. Талантите в България остават незабелязани! ; )

Ехаа, колко умно! А да си чувал, че в Америка няма дума, която да завършва на 'а'?

Защо малко не се по информирате преди да говорите? А и по пътя на логиката може да се сетите, че не всички американци говорят български. ; ))

Защо обиждаш без да си сигурна? Това, че прилича на нея не значи, че е тя!