Спирали звезда от ''Север Юг'', за да ѝ се карат! Какво е да си известен на 18?

Хазар Ергючлю за славата, семейството и работата

Яко е! 12 1
3 839 · 3 839
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Звездата на Хазар Ергючлю изгрява още с първата й роля - Симай от "Север Юг". В ролята си този сериал българската публика може би не са я обикнали, но няма нищо по-нормално от това. Самата акриса споделя, че възрастни хора в Турция са я спирали и са й се карали заради постъпки на героинята и в сериала. 

Всъщност нещата с ролята и в хитовия сериал се случили някак случайно. Тогава тя била едва на 18 години и все още ученичка.

Хазар отишла на кастинг към продуцентска къща. Запознала се с продуцента на сериала, а той проявил интерес към нея. Въпреки че ролята ѝ е "лоша", актрисата обича този тип роли - защото я учат винаги на нещо. 

Но Хазар не винаги е знаела, че ще стане актриса. Пред "На кафе" актрисата споделя, че като малка е мечтаела да стане журналист във вестник, докато родителите ѝ искали да стане юрист.

Хазар е от Никозия, Кипър. Там имала много щастливо и активно детство, макар че заради ниските си оценки по математика ходила... на психолог!

Въпреки че родителите ѝ били против, Хазар избрала да учи актьорско майсторство и заминала за Истанбул. 

Хазар днес е много успешна и търсена актриса. Но все още се чуди как така ѝ се е развил животът и благодари, че е избрала именно този път. 

Тя е на 27 години, но все още не мисли за семейство. Счита, че е млада и ѝ предстоят още много неща в професионален аспект преди да създаде свое семейство.

Яко е! 12 1
3 839 · 3 839
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо