Поп-фолк война: Емануела скочи на Преслава! Готви ли лагер с Кулагин?

Каква поредна Instagram драма!

Яко е! 16 0
4 660 · 4 660
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

По време на елиминациите в понеделник един от застрашените за изгонване от Big Brother: Most Wanted беше гримьорът на звездите Цецо Андреев. За него се застъпваше поп-фолк певицата Преслава. 

Голямата звезда на родния фолк беше определена от Андреев за най-красивата певица в жанра, което жегна колежката й Емануела, още докато беше в Къщата. 

Преслава определи гримьора предимно като приятел. Оправда неговите грешки с емоционалността му, а пък Златка Райкова за основата им.

Поп-фолк певицата коментира и конфликта му с Емануела, която той обиди, позовавайки се на твърдения в жълтата преса. Според Преслава приятелството им ще продължи, въпреки събитията в Къщата.

Отговорът на Емануела не закъсня. Певицата определи надеждите за приятелство с Цецо Андреев като глупаво изказване. 

"Смях се и на това как се оправдава простотията с емоционалност", пише синеоката певица, която определи най-обективни и на място коментарите на Кристина Патрашкова и... на Кулагин!

Виж още: Кулагин отвръща на удара! Обиди и Андреев, и клиентите му с много тежки думи

Припомняме, че още във визитката си Цецо Андреев се разграничи от Кулагин и представянето му във Vip Brother. Тогава той нагруби доста сериозно бившия съквартирант, който разбира се не му остана длъжен, макар и от Instagram.

Виж още: Цецо Андреев се изгаври брутално с Кулагин, нарече го ''палячо''!

Дали Емануела се опитва да сформира лагер с Кулагин за фронт срещу Цецо Андреев тепърва ще разберем, но едно е ясно: познавайки двете страни, едва ли това ще е последната дума по темата. 

Всичко за Big Brother: Most Wanted четете тук!

Яко е! 16 0
4 660 · 4 660
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо