Natalis Beauty

Здравейте, приятели и добре дошли в "Natali's Beauty"! Грим, прически, здраве и красота, модни тенденции и още много идеи, вдъхновения и настроение!
Надявам се клиповете ми да Ви бъдат полезни, да Ви вдъхновяват и усмихват! :)

cool bg avt part
Инфо
Клип Коментар

(hug) (hug) (hug) (hug)

Благодаря ти за високата оценка! :$ :$ :$

Радвам се от сърце, че ти е харесалааа! Нямам търпение да ми кажеш как се е получила

Благодаря ти, Веси! Става и за дълга коса, разбира се! Просто използвай според мен повече фиксиращ продукт, защото дългата коса натежава повече и по-бързо буклите се разпускат.

Благодаря ти от сърце! (love) (love) (love)

Много се радвам, Тедииии! Целувки!

Благодаря ти, прекрасна Вяра! Прегръщам те!

Ехоооо :) :) :) :)

Страшно много ти благодаря за хубавите думи! И аз, и семейството ми те прегръщаме и ти изпращаме хиляди цветя!

Благодаря ти, мила Теди! Прегръщам те! (inlove) (inlove) (inlove)

Аз... не мога да ти опиша как ми се напълниха очите от емоции! Благодаря ти за щастието, благодаря ти и за хубавите думи и високата оценка! Надявам се с времето да съм оправдала доверието всяка седмица да сме заедно и да споделяме емоциите си! Благодаря, благодаря, БЛАГОДАРЯ!

Благодаря ти от сърце за хубавите думи и позитивната енергия! Прегръщам те! (flower) (flower) (flower) (flower)

Много, много благодарим за хубавите пожелания! Обмислям го, да. Но първо живот и здраве всичко да е наред с нас и след това останалото. А каквото мога да споделям, с радост! :*

От сърце благодарим цялото ми семейство за милите думи и пожелания! Да ти е вкусна салатката, гарантирам за нея! Прегръдки!

Разбира се! От магазин Mohito, има го в Serdika Center и Paradise Mall ;)

Благодаря ти от сърце за позитивните думи, миличка!

Ей, супер идея! Със сигурност ще пробвам! А ти със светла или с тъмна коса си? Ако си с тъмна коса, може ли за обратна връзка дали оставя бели следи, за да знаят останалите момичета, които четат коментари. Благодаря ти, целувки!

Благодаря ти за милите думи и страхотната идея, Марти! Особено сега, когато дните стават все по-топли и кожата ни се омазнява повече, мисля, че ще е супер подходящо. Обещавам да измисля нещо по темата <3

Дааа, трябваше ми малко време да се подготвя добре за допълнителната любопитна информация, затова го позабавих. Просто не ми се искаше да е един грим с очна линия и червено червило, а да вникна по-дълбоко в тайните й за красота и да ги разкажа. Радвам се, че ти е харесало! (flower) (flower) (flower)

Ах! Чест и удоволствие да прочета толкова висока оценка! Благодаря ти от сърце за позитивизма, за милите думи и коментара! :$ (bow) (hug) (hug) (hug)