Тормоз и бой в училище? Звездите, които бяха унижавани, като малки

Епизод на "Следвай ме" постави важни въпроси

Яко е! 14 0
4 782 · 4 782
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

В седмия епизод от новия сезон на "Следвай ме" любимите ни герои стигнаха до куиза, за който толкова много се готвиха. Как свърши той, може да видите в него. 

Една от темите, които повдига този епизод, е училищният тормоз. Няма да говорим за мерките, които трябва да се вземат, има си експерти за това. Днес обаче ще ви представим 7 от световните знаменитости, ставали жертви на тормоз като ученици:

1. Джеки Чан

Можете ли да повярвате? Именно заради тормоза в училище е започнал да тренира бойни изкуства. Явно положението е било сериозно, защото Джеки Чан изпълнява до ден днешен сам каскадите си.

2. Еминем

За трудните ранни години на Еминем знаем и от автобиографичния му филм. Толкова много тормозили рапъра като дете, че майка му осъдила училището.

3. Кейт Мидълтън

Красивата херцогиня на Кеймбридж е била недолюбвана от съучениците. Като дете е била твърде слаба, имала е екземи по тялото си и другите деца я обиждали постоянно.

4. Илон Мъск

Един от най-богатите хора в света е бил малтретиран като ученик. Дори е губил съзнание в следствие на бой от съученици. 

5. Дженифър Лорънс

Момичетата в училище се отнасяли зле с красавицата. Даже сменила много училища именно заради тормоз и то от страна на друми момичета.

6. Робърт Патинсън

Като малък, е ял много бой. Приемали като като лузъра на училището. Признава обаче, че бил странен и вероятно това провокирало училището.

7. Джъстин Тимбърлейк

Една от най-големите звезди на поп музиката също влиза в класацията. Тормозен, унижаван, секс символът изглеждал доста по-зле тогава и отнасял и много подигравки.

Яко е! 14 0
4 782 · 4 782
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Потребителският акаунт е BAN-нат!
Виж цялото описаниеСкрий описанието