nevidimkata

доверен профил коментари с висока оценка админ/модератор на голяма група качва интересни клипове помага за развитието на сайта
nevidimkata преди 7 год. 1 мес.
Някои хора живеят за адреналина и усещанията на границата на допустимото без значение от пола им. Трудно е за хора като нас да разберем логиката им...
nevidimkata преди 7 год. 3 мес.
Пееш с чувство и имаш прекрасен, нежен глас. Страхотно (flower)
nevidimkata преди 7 год. 3 мес.
Този D J ако вземе да се гръмне ще зарадва доста хора. Бива бастун, толкова недодялан не бива! (hazy)
nevidimkata преди 7 год. 3 мес.
:X Ако участват в конкурс за най-дебилната реклама 1 място им е гарантирано.
nevidimkata преди 7 год. 4 мес.
Поколението през 80-те не е одобрявало това от 90-те по същия начин както правим ние. Всяко поколение е такова каквото го изисква живота и не бива да се съди с бърза ръка! Това дали вървим във вярната посока е различна тема :|
nevidimkata преди 7 год. 6 мес.
Преди в България хората са вършили велики дела, сега нямат ум да свършат дори велика простотия. Ето и примера - този клип. Спешно се нуждаеш от свежи идеи, защото така само си хабиш потенциала в повтаряне на старото - ново.
nevidimkata преди 7 год. 6 мес.
Най-култовия saw. Не ужас, а религията на ужасите! Филмите, песента и клипа са 6 . Браво! (vampire)
nevidimkata преди 7 год. 6 мес.
Ние сме народ, който когато е получил свободата сам си е направил робство. Роби на фейсбук, турски сапунки и всякакви други простотии, които промиват празните главици. Който забравя и потъпква историята си не заслужава сълзи а само съжаление.
nevidimkata преди 7 год. 7 мес.
Прочетох коментар, че народа разпънал Бойко на кръст.Нищо подобно!Той разпъна народа си на кръст както и самия себе си с манията си за власт и с това да се бута навсякъде.Никой не е вездесъщ! Явно това само Бойко не го е осъзнал!А картината си е ОК!
nevidimkata преди 7 год. 8 мес.
Това ще иде много по-далеч от "арестуването" на интернет свободата. Ще се оковат всички медии и ще настъпи хаос. Не зная защо телевизиите и останалите медии не реагират адекватно а очакват да се прави нещо само в нета.
nevidimkata преди 7 год. 8 мес.
(hug) Страхотно е да нарисуваш Българин, с който всички се гордеем! Картината е прекрасна!
nevidimkata преди 7 год. 9 мес.
Супер яко замислено! Първо Станислав после Славчо. Да твориш и същевременно да отправяш послание не е лесна работа. Поздравления! (flower)
nevidimkata преди 7 год. 9 мес.
Клипа за съжаление е истина. А това, че мъжа и доказа колко е елементарна ми хареса страшно много. (yes)
nevidimkata преди 7 год. 9 мес.
(bow) nonameart Благодаря, че нарисува Миро! Това е един от най-лъчезарните и сияйни хора, които съм виждала. Винаги усмихнат, грее като (sun) . Картината ти е толкова хубава, колкото готини са песните, които Миро прави!
nevidimkata преди 7 год. 9 мес.
Даже и по-красива може би е. Има уникални очи. :)
(0-15) общо:3120