octoberpsychoma

☽◯☾
Not long ago but far away, a rainy winter's day.
All her pain she kept inside, could no longer hide.
No cry for help.
She killed herself.
Both life and love could not be saved, she took them both to the grave.
Инфо
Клип Коментар

Ще трябва да те разочаровам и да ти кажа, че не е така. Ако си гледал/а клипчето от самото начало, ще чуеш как тя казва ''I'm so sorry, I forgot to get a pedicure, but instead I've got manicure.'' И не, не възприемам негативн

Абсолютно съгласна съм. Песента е повече от невероятна. Вече е и с превод, така че можете да й се насладите напълно. :)

(H)

(H)

Уникална песен и клип. (H)

Обожавам тази песен и с нетърпение чакам ARTPOP. (love) Paws up!

Обожавам тази песен. (H)

Уникално. Изключително красиво. С две думи - просто изкуство. (H)

Уникална е. (H)

Същинско изкуство. Просто изумително. (yes)

Нищо такова, не се безпокой. Ville наистина беше болен, дори беше и за кратко в болница, но поради друга причина. Астма и тежка пневмония, поради тази причина отмениха и сегашното си турне. За радост на всички, Ville е напълно здравичък в момента. :)

Благодаря ти, много мило от твоя страна. Радвам се, че мислиш така. :)

Страхотен клип. (yes) Външният вид е просто една нищо и никаква обвивка на това, което сме в действителност. Както се казва ''По дрехите посрещат, по ума изпращат''. Поздравления, много добра работа. :)

Кратко, просто и ясно - Умри. Разкарай мизерния си задник от клиповете на Gaga, щом не я харесваш. Щом не можеш да кажеш нищо хубаво, по-добре не казвай нищо.

Великолепно красив глас. (love)

Напълно цялата е. :)

Абсолютно съгласна съм с теб, но нека не пренебрегваме и другите членове на групата. Песента не е само на Ville, както и не само Ville е HIM. Имай го напредвид. :)

''В какъв свят живеем, щом да върнеш нещо, което не ти принадлежи е голям подвиг?'' Останах без думи. Свалям му шапка на този човечец. Толкова е тъжно, че такава добри хора в днешно време се срещат все по-рядко. Просто едно огромно ЕВА

''Убиха'' надявам се в добрият смисъл на думата. Все пак трябваше някак да го преведа. :D

Ами не. Мисля, че ще трябва да те разочаровам и да ти кажа, че не се казват така. Казват се Еванесънс или в превод на български, изчезване/изпаряване. :)