Клип Коментар

*затулило уста с ръка* Леле,Танчееее....ти знаеш ли при кой дявол ми е отишъл превода...зарязах го на петнайстата минута. :D Направо забравих че съществува...но до зимата ще го преведа...сигурно. :X

ОМГ,български знаеш ли?Пиши грамотно,поне,ако искаш да се заяждаш. |(

Ооо,Вале..толкова е мило...безкрайно,невероятно мило! Ако знаеш как ме разплака само...толкова съм щастлива,че ви имам!... Искам да ви кажа,че ви обичам БЕЗКРАЙНО МНОГО...и винаги ще ми тежи че така и не ви видях...ОБИЧАМ ВИ,МИЛИ МОИ,И ВИ БЛАГОДАРЯ!

Колко верни думи....ОБИЧАМ ГОООООООООООО! (broken)

Затрогващо е...определено те кара да се замислиш.Благодаря за клипа!

Аха,а ти очевидно не умееш да цениш мнението на останалите...така че ще ме извиниш за игнора. :)

От кой филм е това? (inlove)

Аааааах,невероятна е! (love)

АААААА СУПЕЕЕЕЕЕЕЕР! (love)

Най-ненормалната песен! (rock)

Това е истината!(rock)

Благодаря ти за информацията. :)

Много благодаря! :)

Черно-белите кадри специално за клипа ли са правени,или песента е писана по някой филм? :)

Брутална песен... (broken) :/ (bow)

По принцип,линейката като пристигне, веднага местят пациентите на болнична носилка...Тая линейка може да бъде повикана секунди,след като носилката й е влязла в болницата с пациента...те,какво,ще си чакат носилката два часа ли? :)

Самия подтекст в думите на Стивън Шафър,че уж Майкъл спял с кукла и бебешки снимки около себе си,или пък на Мъри,че уж банята и стаята на Майкъл не са почиствани от месеци и се е напикавал в леглото...твърде ми напомнят на жълт вестник!KEEP BELIEVING

Благодаря за превода...със съжаление ще кажа че очаквах повече от тая песен.Намирам текста за празни приказки...постен е...мелодията ми харесва...а и как да не призная,че не съм обективна,когато става на въпрос за Джърмейн.

Благодаря ти.

Горката...Не заслужаваше такъв край!Страхотна! (music) (love)