registrac1q

.............................. Прост(о) човек ツ...................................
❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ☤ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ⌚ ¿ ▓ ▒ ☣ ⚱ ✸ ✹ ⒹⒶⓂⓆⓃ
❣ ♂ ♀ ⚤ ⚥ ✍ ✉ ☣ ♲ Ⓐ ☒ ♛ ▼ ⚖ ⚑ ⌛ ¡ ⍟ ⟡ ☎ ⚰ ♏ ☸ ✧ ¿ ∎ ⧫ ௹ ஐ
ღ ☕ ツ ☼ ☁ ❅ ⚛ ✎ © ® ™ ⚜ Σ ✯ ☭ ⚔ 卍
✞ ⋆ ✚ ❆ ♦ ♣ ♠ ♥ ⚠ ≬ Ϫ ϖ ⅇ✊
℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € £ ⚓ ∞ ✪ ➳ ☯ ✡ ☪ ►➧ ⋇ ⚡ ℻ ♘ ⚇ ⚉ ◆ ⁂ ❖ ↭
「」 ♡ ➷ ᵧₒᵤ ☞ ✴ ♫ • 彡 Nɪɴᴊᴀ Ω ℧ ⚭ ◄➤ ➹ ➺ ☀ ☬ ⚢ ⚣ ♳ ❧ ☙ ❦ ◔ ⟳
░H░A░P░P░Y░~░B░I░R░T░H░~░D░A░Y░
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙) ( ͡◉ ͜ʖ ͡◉)
cool
Инфо
Клип Коментар

Хамалин е тоя, няма силно изразен стил, като на Джошуа, а освен това Джошуа ми се струва по-здрав, с по-здрави удари! Моето мнение, е, че ако се сбият 2-мата работата ще е до нацелване, което може да приключи мача набързо, още в 1-2 рунд.

Много е "кух" този с камиона, да тръгне в насрещното.... Вместо да удари този който му отне предимството. По-малка е сблъсъка да те ударят отзад, отколкото челно, ма някои "хора", като този индивид в камиона, просто не са за тази професия.

Клип - брутал. Винаги давам "лайк" на клиповете ти! Мога ли да попитам, как се казва песента в самото начало, с мацката на фона (0:10секунди ) ? (wasntme)

Голяма мафия, еййй...

Тоя Кагура, сменя "полюсите" по-бързо от Светкавицата !!! Добър - Лош - Добър !!! И след като стана добър, вече на никой не му прави впечатление, че е бил лош... И всички са влюбени в него, отново, и заживели щастливо!

Пред "обаче" , второто и третото "и" и "става старашно" има запетайки! Не е "коЙто" а "коИто" и не е "мУшеННици" а "мОшеНици" (пише се с едно "н"). Много пунктуационни и правописни грешки, си допуснал. 8-|

ААА Саске не начеса Сакура :D

4:38ужас, не.... направо се разглоби по асфалта !!!

Спира алкохола и минава само на "твърд" наркотик :D

Това не е нищо.... Днес, във Варна се возих в автобус, без климатик, във 2 следобед, на 30и8-9 градуса, с 20йсетина души! Но пародията в целия случай, беше, че нямаше прозорци, които да се отварят, а само 2 "шлюзчета" отворени не повече от 5-10 см. максимума им!!! Ако някоя медия търси интрига, да го намери този автобус (с Номер13), със сигурност някой се е оплакал от него!

Все по-често !

С извинение. Пед***си има навсякъде, където само "гроба" ще ги оправи! (fubar)

Тоя малкия с пръчката им "разказа" играта! :D

А другото "момиченце" където беше с нея на пешеходната пътека и където предизвика цялото нещо, избяга, мърш*та, вместо той да я защити. Ей т'ва изкривено поколение!

Jetfoiler - е името на сърфа!

Перфектна класация, но трябва да се спшоменат и: Hellsing (2006) <<<>>> Castlevania (2017- силно препоръчвам т'ва аниме) <<<>>> Claymore (2007)

ИиииИиии Дотам !

Не знам, какъв НЕчовек трябва да си за да дадеш надолу, на фън компилация... Само нагоре пичове и тесни пи*ки! :@

И те не знаят горките, какви са!?! Един "вика" че бил от турция, друг от България, 3-ти нейде от света (което е 100% вероятно). И понеже са поданици на целия свят да кажем, че са Българи е смешно! (ninja)

"Безсмъртно" >>>2:31https://www.vbox7.com/play:6c77a33b5b