Какъв скандал! Кулагин обиди жестоко съквартирантите, Благо му се закани

Гримьорът подкрепи Никита

Яко е! 18 1
4 100 · 4 100
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

 

Броени дни остават до финала на Big Brother: Most Wanted, когато най-после ще разберем коя е любимата звезда на България.

Последните дни са трудни и за съквартирантите, при които не само характерите си казват думата, но и изолацията, лишенията, липсата на близки.

Така че мирът в Къщата оправдано си е мираж. 

Това, което очаквано взриви крехкото спокойствие, беше появяването на скандалния гримьор Валентин Кулагин, който "влезе" в Къщата под формата на видео разговор, за да подкрепи обявената за аутсайдер Никита.

Кулагин определи жените в Къщата като... "бивши проститутки, които са влезли тук, за да чистят името си".

Виж още: Кулагин избухна срещу съквартирантите ден, след като излезе от Къщата!

Очаквано, думите разтърсиха къщата. "Оле, това е Колагена... Всеки го мрази", констатира Джулиана Гани и заподозря, че Никита всъщност го копира в играта. 

Виж още: Бой, обиди, цинизъм... с какво ще запомним участието на Кулагин?

Кулагин подхрани съмненията й, като добави, че Ники продължава неговия завет. "Ти си супер истинска, супер откровена и не се променяй. Не се оставай на тези лицемери и тези бълшоци. Те не са никой, това са едни бивши проститутки, които се опитват да си изчистят името. Ти си много по-успяла от тях", каза й Кулагин.

След края на видеото Благой Георгиев заплаши, че гримьорът ще бъде бит. "Тоя сега ще бъде бит - ей тук го заявявам в Big Brother!"

Албена Вулева също не успя да си намери място от гняв след видеото на Кулагин. "Твоите приятели те издадоха каква си всъщност. Дъното! Нали знаеш: виж му приятелите и виж го какъв е, ти си дъното! В предния сезон повръщаха от него, сега да не се чудят това какво е".

Още новини за Big Brother четете тук!

Яко е! 18 1
4 100 · 4 100
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо