След новия тийзър на ''Игра на тронове'': Какво разбрахме за новия сезон?

Обявиха и датата на премиерата

Яко е! 23 0
6 283 · 6 283
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

От HBO пуснаха нов тийзър за последния сезон на "Игра на тронове". Новината е една, другото са спекулации, но все пак - премиерата на новия сезон е 14 април! 

И сега по тийзъра.

В началото виждаме нещо познато, макар и ново - Джон Сноу е в криптата на Уинтърфел/Зимен хребет. 

HBO

Този път тийзърът се фокусира върху Джон, Санса и Аря. Това ни издава, че в последния сезон всичко ще се върти около дома Старк. 

HBO

Всъщност в този тийзър виждаме за първи път от сезон първи на сериала Джон и Аря заедно. 

И към тийзъра: Джон минава покрай статуята на майка си Лиана. На фон се чува как тя шепти към Нед: "трябва да го защитиш".

HBO

Също така виждаме да пада от ръката на Лиана листо. В първи сезон, първи епизод, Робърт Баратеон постави въпросното перо в ръцете на статуята. 

HBO

Перото е свързано с историята и съдбата на Джон по време на целия сериал. А фактът, че в тийзъра се обръща назад и го поглежда, еднозначно говори, че в крайна сметка ще се разкрие тайната за неговия произход и пред него. 

Когато виждаме Санса, няма как да не забележим плитката й. Тя е същата като на майка й - Кейтлин.

HBO

Санса поглежда смело към статуята на майка си. Това може би означава, че ролята й в Уинтърфел съвсем скоро ще стане толкова значима, колкото беше и на майка й. 

HBO

Гласът, който шепти на фон, не е на майка й. Това е гласът на Санса. Репликите са също познати и отново за Джон. "Целият този ужас, който се случва на семейството ми, е, защото не успях да заобичам дете без майка".

Тази реплика ни е позната от втори епизод на трети сезон и излиза от устата на Кейтлин. Разбира се, отнася се за Джон Сноу, който е доведен от Нед.

Накрая на тийзъра виждаме и Аря. Тя обаче върви направо и около нея няма статуи. Това може би означава, че тя все още е "никой".

HBO

Джон Сноу се спира до статуята на Нед. Чуват се думите "Ти си Старк. Може да не носиш моето име, но имаш моята кръв."

HBO

Накрая Аря, Санса и Джон се събират... за да видят своите собствени статуи. Както знаем, всеки загинал от рода Старк, получава своя статуя. Което може би значи, че... ами тримата загиват.

HBO

В този момент обаче онова перо замръзва... И Аря и Джон вадят своите мечове. 

HBO

Едно е ясно - Старк няма да се предадат. А дали ще умрат първо, вероятно само Бран знае. 

Яко е! 23 0
6 283 · 6 283
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо