Фитнес мацките в Instagram, които ще ви вдъхновяват през 2019-а

Мотивация за тренировки и по-добро хранене

Яко е! 18 5
14 113 · 14 113
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Новата година чука на вратата, а с това и всички обещания, които сме си дали сами на себе си. С две думи: време е да се отслабва! 

В борбата със себе си и търсенето на мотивация ви предлагаме най-яките фитнес мацки в Instagram. Те обаче не са просто поредните красавици, които изглеждат добре. Те публикуват всекидневно идеи за тренировки и здравословни рецепти.

Alexia Clark

Мацката е фитнес инструктор и прави страшни тренировки с такава лекота, че често заблуждава. Идеите й са перфектни за всички, на които фитнес залата им се вижда отегчителна.

Kayla Itsines

Тя е бременна, но продължава да тренира, като дори дава съвети и примерни тренировъчни дни за бременни. Ако се "разходите" из профила й, ще можете да сглобите пълна тренировка.

Valentina Lequeuxarus

Тя тренира навсякъде - на плажа, на летището, в банята. Може да ви даде идея за раздвижване във всякаква ситуация и във всеки момент.

Kelsey Wells

Още една мацка, която не се страхува от тежестите. Доказателството, че от тях никоя дама няма да стане "батка". 

Zuzka Light

Доста добре оформената дама влага доста усилия, за да изглежда по този начин, затова не се притеснявайте - не се става като нея лесно. Тя е перфектното вдъхновение за домашни тренировки.

Яко е! 18 5
14 113 · 14 113
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо